• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud

Keukenfabrikant Brabant

De beste maatwerk keukens uit de mooiste provincie

  • Links & Partners

Onmisbare benodigdheden in horeca keukens

Ga je binnenkort een restaurant of andere horecagelegenheid openen? Of staat er een renovatie op de planning? Dan is het belangrijk dat je het juiste apparatuur in de keuken plaatst. Maar waar moet je nou allemaal op letten als je een professionele horeca keuken gaat inrichten? Was is de basis voor het juiste apparatuur om de lekkerste gerechten te maken? We geven je graag een aantal tips waar je aan moet denken bij het inrichten van de keuken.

Apparatuur om te koken en bakken

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je apparatuur in huis hebt om de gerechten op jouw kaart te kunnen bereiden. Kook- en bakapparatuur vormen de basis binnen elk kookproces. Het is handig om eerst goed na te denken welke apparaten je het meest zult gebruiken. Elk gerecht op de menukaart vergt namelijk een andere bereidingswijze en door hier goed over na te denken kun je elk gerecht op de juiste manier bereiden.

Vaatwasser

Een vaatwasser is geen overbodige luxe om al het horeca servies in af te kunnen wassen. Zeker met een grote horecagelegenheid kost het enorm veel tijd om al het servies met de hand af te moeten wassen. Vaatwassers zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je enkelwandige vaatwassers en dubbelwandige vaatwassers. Daarnaast zijn er ook speciale glazenspoelmachines en doorschuifvaatwassers. Verdiep je daarom goed welke soort vaatwasser voor jouw horeca keuken het meest geschikt is.

Koelingen en vriezers

Uiteraard is het ook belangrijk dat je koelingen en vriezers in de keuken hebt staan waar je jouw voedselvoorraad in kwijt kunt. Het is van belang om verse ingrediƫnten meteen te koelen om zo derving tegen te gaan. Let bij het aanschaffen van koelingen en vriezers onder andere op de opslagcapaciteit, waar je deze wilt gaan plaatsen en hoe het zit met het energieverbruik. Het energieverbruik is namelijk een maandelijkse kostenpost en door energiezuinige koelingen en vriezers aan te schaffen houd je de kosten laag.

Goedkoop=miskoop

Het juiste horeca apparatuur kun je het beste aanschaffen bij een leverancier die hier verstand van heeft. Zij kunnen jou namelijk deskundig advies geven welk apparatuur geschikt is voor jouw situatie en wat naadloos aansluit bij jouw horecaconcept. Let bij de aanschaf van het apparatuur ook op het garantietermijn.

Succes!

We wensen jou veel succes bij het uitzoeken van de juiste benodigdheden voor in jouw horeca keuken en natuurlijk wensen we jou veel succes met jouw onderneming.

Lees Interacties

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2023 · Minimalist Pro On Genesis Framework · WordPress · Log in